2021-12-13 13:40:19• hírek • Szatmár.ro

A máltais önkéntesek és a Partiumi Falugazdászok közös akciója

A Máltai Szeretetszolgálat és a Partiumi Falugazdász Hálózat már több közös jótékonysági programot szervezett az elmúlt években. 

“Nagyon örülünk annak, hogy egy állandó kapcsolatot alakult ki a két szervezet között. Együtt tudunk segíteni, láthatjuk, hogy a gazdák kemény és szorgalmas munkája hogyan válik konkrét segítséggé.” – nyilatkozza Hegedüs Gergő, a Máltai Szeretetszolgálat vezetője.

A jótékonysági szervezet legfiatalabb önkéntesei reggelit készítettek a szatmárnémeti hajléktalanszállóra. A lisztet a Magyarok Kenyere program részeként adományozta a Falugazdász Hálózat a Máltai Szeretetszolgálatnak.

“Örömmel látom, hogy a szatmári gazdák nyitottak társadalmunk hátrányos helyzetű rétegének támogatására. Ezúton is köszönöm, hogy mindig gyorsan és hatékonyan reagálnak a felhívásunkra a nemes cél érdekében. Szatmár megyében egy határozott, szolidáris gazdaközösség alakult ki, amit a továbbiakban még inkább szeretnénk erősíteni.” – szögezte le Magyar Lóránd, a Partiumi Falugazdász Hálózat koordinátora.







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: